STEL EEN VRAAG | ACTIVITEIT | TOPICS

Jaartje Afrika?

 1. #1
  Lid sinds
  11-07-2011
  Reacties
  12

  Question Jaartje Afrika?

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar een reisgenoot(en) die net als ik gek is van Afrika, houdt van avontuur, ook voor langere periode weg wil(8 mnd of langer), auto kan rijden, gezellig en niet te moeilijk is, ook van primitief houdt(naast luxer), die vooral wil reizen(niet perse hóeft te werken onderweg), liefst handig is met auto's of motor en/of er al één heeft(ik rij (nog) geen motor), ...eh tussen de 25 en 40 jaar is...hmm best n hele waslijst :-) o ja, en rond september 2012 wil vertrekken.

  Zelf ben ik 33 jaar, werk in het onderwijs, ben positief ingesteld en wil heel graag weg...dus wie heeft soortgelijke plannen en gaat mee?

  groetjes Diana

 2. #2
  Lid sinds
  17-08-2012
  Locatie
  zwitserland
  Reacties
  2

   Re: Jaartje Afrika?

  Ik weet niet hoever je nu bent, maar mijn vrouw en ik hebben afgelopen winter een reis gemaakt met een volledig ingerichte landrover discovery van Alexandrie
  naar Kaapstad via de oost kant van Afrika en Namibie. Als je informatie wilt of vervoer zoekt met eigen auto kan ik je door verwijzen naar onze blog
  http://mayaenalbertinafrika.blogspot...10/egypte.html. De auto is nog in safari staat en uitrusting en te koop. Als je verder wat wilt weten vraag me maar, want de reis was geweldig en er over praten ook.
  Groet
  Albert van der Mark

 3. #3
  Lid sinds
  24-09-2012
  Reacties
  2

   Re: Jaartje Afrika?

  Hoi Diana.

  En? Ben je al weg?
  Ik zit er aan te denken om in het voorjaar van 2013 voor langere tijd naar Afrika te gaan. Ik werk overigens ook in het onderwijs.

  Groetjes!
  Elise

 4. #4
  Lid sinds
  11-07-2011
  Reacties
  12

   Re: Jaartje Afrika?

  Hoi elise,

  Ik zit inmiddels in Oeganda en ga daar binnenkort beginnen op een project(vrijwilligerswerk). Vanaf januari tot april wil ik weer verder gaan reizen tot eind april. Laat maar even weten wat je plannen zijn, wie weet kunnen we een deel samen doen!?

  Groetjes diana


STEL EEN VRAAG | ALLE ACTIVITEIT - ACTIEVE TOPICS
Over ons
Ons Team
Helpdesk
Persberichten
Samenwerkingen
Aanmelden
Gratis Forumaccount
Reisaccount