STEL EEN VRAAG | ACTIVITEIT | TOPICS

Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

 1. #1
  Lid sinds
  31-10-2005
  Locatie
  Planeet Aarde
  Reacties
  551
  Blogposts
  4

   Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013  Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013
  NEDERLANDS GROOTSTE INFORMATIEDAG VOOR VRIJWILLIGERSWERK IN HET BUITENLAND

  Op zaterdag 9 november 2013 kom je in 1 dag alles te weten over vrijwilligerswerk in het buitenland. Meer dan 20 organisaties met vrijwilligersprojecten in het buitenland zijn op deze dag aanwezig. Een evenement dat voor de vijfde keer wordt georganiseerd en waar verschillende vrijwilligersorganisaties de handen inťťn slaan om al jouw vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden. Je kunt spreken met oud-deelnemers, presentaties volgen en aan workshops deelnemen.

  - Informatie over de keuze voor vrijwilligerswerk in het buitenland

  - Ruim 20 vrijwilligersorganisaties met projecten wereldwijd voor jong en oud

  - Organisaties voor vrijwilligerswerk met christelijke achtergrond

  - Presentaties over projecten waaraan je kunt deelnemen

  - Interactieve workshops over vrijwilligerswerk in het buitenland

  - Praten met oud-vrijwilligers

  - Informatie over gezondheid in verre landen (oa Travel Doctor)

  Extra’s
  De hele dag kun je leuke spullen kopen van een aantal organisaties, zoals Y'abal Handicrafts, Dara Europe, FairMail en Emax Domina. Jenny Smit verzorgt om 13.30 uur een fotografieworkshop.
  Verder kun je genieten van internationale hartige snacks, zoetigheden en drankjes, verzorgd door Mevrouw Bakker.

  Deze dag krijg je antwoord op o.a. de volgende vragen:
  • Wat houdt het in om als vrijwilliger naar een ontwikkelingsland te gaan en past dit echt bij mij?
  • Welke organisatie past het beste bij mij?
  • Wat moet ik allemaal regelen als ik als vrijwilliger wegga (verzekering, vaccinaties, weblog enz)?
  • Welke bestemming past het beste bij mij?
  • Hoe zit het met de veiligheid als ik naar een ontwikkelingsland ga?
  • Welke projecten zijn er voorhanden?


  In het kort

  Wat: Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Waar: UniC Eigenzinnig havo - vwo in Utrecht (Van Bijnkershoeklaan 2 >>route)

  Wanneer: zaterdag 9 november 2013 van 11 tot 16 uur

  Voor wie: iedereen die geÔnteresseerd is in vrijwilligerswerk, ontwikkelingswerk en eerlijk reizen in het buitenland

  Entree: inlopen gedurende de dag; gratis; aanmelden is niet meer mogelijk, maar aarzel niet en kom gewoon binnenwandelen als je toch graag wat inspiratie op wilt doen!!


  ----------------------------------------------------------------------------

  AANMELDEN

  De Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013 bezoeken?

  Plaats een reactie op dit topic

  Aanmelden is niet meer mogelijk, maar aarzel niet en kom gewoon binnenwandelen als je toch graag wat inspiratie op wilt doen!!

  vermeld s.v.p. met hoeveel personen je komt (inclusief jezelf)

  ----------------------------------------------------------------------------  Praat 9 november met...

  - Activity International website / profiel / contact
  Een avontuurlijke reis maken en tegelijk iets betekenen voor de bevolking of de natuur. Dat kan als je vrijwilligerswerk in het buitenland doet. Een bijzondere ervaring, die niet alleen het leven van anderen maar ook van jezelf verrijkt!

  - African Backpackers website / profiel / contact
  African Backpackers helpt je bij plaatsing op kleinschalige vrijwilligersprojecten in Zuidelijk en Oost-Afrika. VariŽrend van social & community tot wildlife- & sportprojecten. Kom naar onze stand voor voordelige vliegtickets met bestemming Afrika, de juiste vrijwilligerswerk-reisverzekering maar ook voor meer info over een talencursus, Fair Trade backpackreis (evt. ook speciaal in groepsverband voor scholieren in de zomervakantie), overlandtrips & kampeersafari's en sportieve uitdagingen in Afrika: bike, hike, dive & surf Africa!

  - Het Andere Reizen website / profiel / contact
  Ontdek, Ervaar, Beleef! Daag jezelf uit en ga aan de slag als vrijwilliger, volg een Spaanse taalcursus of maak een bijzondere reis! Wij bieden projecten aan in Latijns Amerika, Afrika en AziŽ. Wat dacht je van werken in een weeshuis? Ervaring opdoen in een kliniek of ziekenhuis of meehelpen in een dierenopvangcentrum? Tevens hebben wij verschillende groepsreizen en organiseren wij jongerenreizen in de zomervakantie. Een unieke ervaring!

  - Be More website / profiel / contact
  Via ons kan je aan de slag als vrijwilliger of stagiair bij kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Afrika in Malawi, Uganda en Zuid-Afrika. Maar ook in AziŽ op de Filipijnen en in Cambodja ondersteunen we projecten. Maak een unieke reis van twee of drie weken, met veel aandacht voor lokale bevolking en projecten.

  - Stichting Commundo website / profiel / contact
  Stichting Commundo is een ideŽle reisorganisatie die mensen verbindt met als doel te inspireren, van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen in ontwikkeling. Wij organiseren vanaf 2003 vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen in 12 verschillende landen, wereldwijd. Wij staan met een enthousiast team van 3 ervaren mensen klaar om jouw wensen en dromen te verbinden aan die van onze partners. Je werkt samen met kleinschalige ontwikkelingsorganisaties.
  Ook in 2013 en 2014 zijn er weer speciale gesubsidieerde projecten voor jongeren.


  - Dare2Go website / profiel / contact
  DARE2GO daagt jou uit om op reis te gaan en verder te gaan dan waar je horizon nu ligt. Een tijd doorbrengen in het buitenland is een enorm leerzaam avontuur. En doordat je je bijdrage levert aan een project dat je zelf uitkiest, kun je op jouw manier een bijdrage leveren aan iets dat je waardevol vindt! Je als vrijwilliger inzetten voor een ander is hoe dan ook een dikke plus op je CV. Je leert veel over het land, de cultuur en de mensen die je bezoekt en je leert erg veel over jezelf. Dat begint al tijdens de voorbereidingsweekenden van DARE2GO.

  - Doingoood volunteer work website / profiel / contact
  Doingoood wil een verschil maken voor kwetsbare kinderen in Afrika. Wij werken hiervoor samen met lokale ontwikkelingsprojecten in Kenia, Tanzania en Oeganda. Via Doingoood volunteer work kan je aan de slag als vrijwilliger of stagiair bij een van de projecten in Afrika. Iedereen tussen de 18 en 80 jaar die zich voor minimaal 4 weken wil inzetten is welkom! Je kan ook mee gaan met een van de Social Safari Experience reizen waarbij je vrijwilligerswerk en reizen combineert.

  - GAiN website / profiel / contact
  GAiN verleent wereldwijd hulp en is sinds 2008 operationeel in Nederland. De wereldwijde hulporganisatie is actief in meer dan vijftig landen. GAiN is een netwerkorganisatie van wereldwijde christenen en werkt samen met de plaatselijke kerk, waar dan ook ter wereld. GAiN heeft vijf speerpunten: hulpreizen, logistiek, ontwikkelingshulp, rampen en Water for Life.

  - IBO-Nederland website / profiel / contact
  Avontuur, nieuwe mensen ontmoeten en een land ťcht leren kennen. Op een vrijwilligersproject van IBO-Nederland ligt dit allemaal binnen handbereik. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je kunt via ons meedoen aan bouw-, ecologische en sociale projecten in meer dan 20 landen wereldwijd. We zijn een organisatie zonder winstoogmerk, dus de kosten voor deelname zijn laag!

  - Kwagala Foundation website / profiel / contact
  Kwagala is een groeiende organisatie voor internationale samenwerking. We ondersteunen projecten in ontwikkelingslanden en organiseren in Nederland evenementen om deze projecten financieel te kunnen ondersteunen.
  Kwagala werkt samen met duurzame, eerlijke en fairtradeprojecten. Onze projecten zijn ingedeeld in vier thema’s: Gezondheid en Ontwikkeling, Medische hulp, Fairtrade & Onderwijs.


  - Livingstone website / profiel / contact
  In 2 tot 3 weken ga je met de lokale bevolking een school of een weeshuis (ver)bouwen en tijd investeren in de kinderen/jeugd om je heen. Je kan naar Oost- Europa, Afrika of India. Doe mee en maak de wereld mooier.

  - Mijn Bestemming Peru website / profiel / foto's / contact
  Mijn Bestemming Peru organiseert vrijwilligerswerk, stages, cursussen Spaans, accommodatie in een gastgezin of appartement en tours. Wij bieden gratis vrijwilligerswerk en je betaalt bij ons alleen voor de verblijfskosten en je Spaanse lessen. We creŽren een inspirerende combinatie van reizen, leren en werken in het hart van het Inca-rijk.

  - Ontmoet Afrika website / profiel / contact
  Ben je op zoek naar een uitdagend project dat past bij je ervaring, opleiding en interesses? Wil je echt zij aan zij leven en werken met de lokale bevolking? Wil je niet teveel betalen en toch goed voorbereid op reis? Dan ben je bij Ontmoet Afrika aan het juiste adres. Onze visie is dat mensen die met een open blik naar Afrika gaan, echt in contact kunnen komen met de mensen die daar leven. Hier leer je van, het geeft inspiratie en leidt tot betrokkenheid. Wij bieden een unieke ervaring die uitgaat van echt contact, gelijkwaardigheid, interculturele ontmoetingen en wederzijds leren. Daarnaast bieden wij een goede persoonlijke begeleiding zowel vooraf als tijdens je verblijf in Afrika.

  - Projects Abroad website / profiel / contact
  Projects Abroad is een internationale organisatie die stages en vrijwilligerswerk aanbiedt in vele wereldwijde bestemmingen. Vanaf 16 jaar is het mogelijk om je in te inzetten binnen meer dan 140 projecten. Je kunt deelnemen vanaf 2 weken en er zijn geen vaste startdata. Daarnaast worden er ook groepsreizen in de zomervakantie voor jongeren van 16 t/m 19 jaar in vele bestemmingen georganiseerd.

  - PURE! Volunteer website / profiel / contact
  PURE! is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kleinschalige projecten in Cambodja en Bali. PURE! organiseert vrijwilligersreizen met als doel hun projecten fysiek en financieel te ondersteunen. De inzet van vrijwilligers en het sponsorgeld komen ten goede aan de kinderen in Cambodja en Bali. De projecten zijn onder andere gericht op sociale hulp, medisch, creatieve ondersteuning, assisteren bij het lesgeven en vakopleidingen. Wij zorgen voor de beste match tussen jou en het project, zodat jij echt een verschil kunt maken! Je kunt deelnemen vanaf 4 weken en vanaf 18 jaar. Inspire yourself!

  - SAMEN website / profiel / contact
  SAMEN Jongeren en Straatkinderen" is een organisatie die jongeren tussen de 18 en 25 jaar bemiddelt naar straatkinderenprojecten in Afrika, AziŽ en Latijns-Amerika. Je kunt naar deze projecten door mee te gaan met de jaarlijkse groepsreis of je kunt voor een periode van 3 tot 8 maanden naar een project. In beide gevallen zorgt SAMEN voor goede voorbereiding en begeleiding, zowel wat praktische als wat inhoudelijke zaken betreft.

  - SIW website / profiel / contact
  SIW Internationale Vrijwilligersprojecten is een veelzijdige Nederlandse uitwisselingsorganisatie zonder winstoogmerk. Al bijna 60 jaar ontvangt SIW buitenlandse vrijwilligers op diverse projecten in Nederland en worden Nederlandse vrijwilligers uitgezonden naar projecten over de hele wereld.

  - Togetthere website / profiel / contact
  Togetthere is het internationaal jongerenprogramma van ICCO en Kerk in Actie. Met Togetthere kan je 6-12 maanden vrijwilligerswerk doen bij partnerorganisaties van ICCO en Kerk in Actie over de hele wereld. Togetthere heeft qua thematiek een breed aanbod van vrijwilligersplekken: vrouwenrechten, onderwijs, duurzame landbouw, kwetsbare ouderen, klimaatverandering etc. Voor, tijdens en na je uitzending zorgt Togetthere voor uitgebreide begeleiding en training.

  - Travel Active website / profiel / contact
  Travel Active biedt bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat aan in Afrika, AziŽ en Latijns-Amerika. Via Travel Active ga jij optimaal voorbereid aan de slag op een sociaal, educatief, constructie-, medisch of wildlifeproject naar keuze. Alleen, in een groep of met het hele gezin!

  - TravelUnique website / profiel / contact
  TravelUnique organiseert vrijwilligerswerk en reizen naar Zuidelijk Afrika.

  - TunaFish website / profiel / contact
  TunaFish is specialist op het gebied van goedkope en flexibele vliegtickets en maatwerk reisverzekeringen (bijvoorbeeld voor vrijwilligerswerk). TunaFish helpt je dan ook graag bij het boeken van je ticket en/of het afsluiten van je reisverzekering!

  - Ubuntu4Africa website / profiel / contact
  Wij als UBUNTU vinden dat vrijwilligerswerk en stages uitstekend passen in onze doelstelling, namelijk substantiŽle en structurele verbetering van de opleiding en levensomstandigheden van de kinderen in de township-scholen en empowerment van alle mensen in de community. In de strijd tegen de armoede zijn goede onderwijsvoorwaarden, gekwalificeerde scholing en een veilig, gelukkig, dagelijks leven van essentiŽle waarde. Hier kun jij aan bijdragen!

  - Vrijwillig Wereldwijd website / profiel / contact
  Vrijwillig Wereldwijd begeleidt veel Nederlandse en Belgische vrijwilligers naar het buitenland. We hebben verschillende projecten in, Afrika, Zuid Amerika en Azie. Naast vrijwilligerswerk bieden wij ook stageplaatsen en talenscholen. " Ontdek de wereld en beleef een onvergetelijke ervaring."

  - Stichting Welzijn Kinderen van Bal Anand website
  Stichting Welzijn Kinderen van Bal Anand zet zich in voor de gehandicapte kinderen die wonen in kindertehuis Bal Anand in Mumbai (voorheen Bombay), India. Om te voorkomen dat kinderen die de volwassen leeftijd bereiken weer op straat terecht komen, is het hoofddoel van de stichting het begeleid wonen project ‘Umang’ (2010) geworden, wat ‘Hoop’ betekent. Umang is de zorgboerderij op het platteland, net buiten Mumbai, waar de volwassen gehandicapte kinderen uit Bal Anand onder begeleiding werken en de rest van hun leven hier kunnen blijven wonen. Naast de donaties is er blijvend vraag naar vrijwilligers om aan dit project bij te dragen!

  - World Activity Philippines website
  Vrijwilligerswerk op de Filipijnen betekent een onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor jou, maar ook voor alle kinderen, jongeren en families die je kunt helpen bouwen aan een nieuwe toekomst. Je kunt helpen bij het onderwijs van straatkinderen die niet naar school kunnen, meewerken aan het bestrijden van sekstoerisme of het redden van gestrande zeezoogdieren. WorldActivity Philippines is aangesloten bij JoHo Wereldsupporter. Via dit fonds kun je aanspraak maken op een subsidie van maximaal 1200 euro wanneer je vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland.

  - World Servants website / profiel / contact
  Heb je ooit gemetseld midden in de bush? Ben je wel eens drie weken op stap geweest in een ontwikkelingsland? En heb je wel eens een goed gesprek met iemand uit een andere cultuur? World Servants geeft jou de mogelijkheid om dit allemaal te doen. Met een groep Nederlanders ťn met de lokale bevolking sta je op de bouwplaats. Je bouwt zo mee aan een school of kliniek die voor de hele gemeenschap te gebruiken is. Je leert wat het is om te dienen en zult ontdekken wat jij voor een ander kan betekenen, ver weg ťn dichtbij.


  Presentaties

  Een aantal van de deelnemende organisaties zal een presentatie verzorgen over eigen projecten of een interactieve workshop geven over uiteenlopende onderwerpen waarmee je te maken kunt krijgen als je vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland. Download het programmaboekje voor een overzicht en korte beschrijving van alle presentaties en workshops (klik op de foto).

  Name: programmaboekjeVKklein.jpg
Views: 2876
Size: 62,6 KB  ----------------------------------------------------------------------------

  AANMELDEN

  De Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013 bezoeken?

  Plaats een reactie op dit topic

  Aanmelden is niet meer mogelijk, maar aarzel niet en kom gewoon binnenwandelen als je toch graag wat inspiratie op wilt doen!!

  vermeld s.v.p. met hoeveel personen je komt (inclusief jezelf)

  ----------------------------------------------------------------------------


  We zien je graag zaterdag 9 november op de Wereldwijzer Vrijwilligersdag!


  Met dank aan: goyourownway - Reizendoejezo


  Links

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag Maart 2012

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2012

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag April 2013

  - Programmaboekje Wereldwijzer Vrijwilligersdag november 2013.pdf

  .
  Laatst aangepast door Susan : 24-01-14 om 11:33

 2. #2
  Lid sinds
  10-01-2010
  Reacties
  8

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik wil me graag aanmelden en kom met 2 extra personen.

 3. #3
  Lid sinds
  30-03-2010
  Reacties
  5

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik kom met 3 personen. Leuk handig initiatief zo'n dag!

 4. #4
  Lid sinds
  05-12-2011
  Locatie
  Capelle a/d Ijssel
  Reacties
  156

  Thumbs up Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik zou graag willen deel nemen aan deze info dag. Ik kom alleen.
  Het lijkt me erg interresant en leerzaam.

  Groetjes Debby

 5. #5
  Lid sinds
  21-07-2013
  Locatie
  Essen, Belgie
  Reacties
  3

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik zal alleen aanwezig zijn!


  Groetjes,
  Hans

 6. #6
  Sjos Sjos is offline Deelnemer AustraliŽ Reisquiz 2016

  Lid sinds
  03-03-2013
  Locatie
  Stramproy
  Reacties
  1.716

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  ik kom graag 9 nov. naar de vrijwilligersdag.
  met vriendelijke groet,
  Josť

 7. #7
  Lid sinds
  18-08-2013
  Reacties
  2

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik wil me graag alleen aanmelden en wil graag vakantie en vrijwilligsterswerk samen voegen??
  Volgend jaar wil ik graag naar Tibet en daar bij kinderen "werken", weeshuis of zo iets!!
  Ik kijker naar uit!!
  Groetjes Wilma Molenaar

 8. #8
  Lid sinds
  08-09-2013
  Locatie
  Haarlem
  Reacties
  4

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  hallo, nog nooit geweest maar ik ben benieuwd! Graag wil ik me aanmelden voor 1 persoon. gr, lavenderlady

 9. #9
  Lid sinds
  10-04-2011
  Reacties
  12

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Hallo!
  hierbij meld ik me aan voor de vrijwilligersdag van 9 nov. voor 1 pers.
  bedankt!

 10. #10
  Lid sinds
  19-09-2013
  Reacties
  1

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik wil me graag aanmelden voor 9 november, ik kom alleen.
  Groetjes

 11. #11
  Lid sinds
  09-05-2013
  Reacties
  1

  Thumbs up Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Graag komen wij met 4 personen. We zijn erg benieuwd!

 12. #12
  Joan 28 Guest

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Heel graag wil ik mij aanmelden voor de vrijwilligersdag op 9 november.
  Ik ben voornamelijk op zoek naar informatie over Zuid-Afrika.
  Maar het lijkt mij zeker leuk en interessant om ook over andere landen te horen, en te zien wat daar de mogelijkheden zijn, wie weet kom ik dan in een heel ander land uit!!!

  Een warme groet,
  Luci van den Kieboom

 13. #13
  Lid sinds
  06-02-2013
  Reacties
  30

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Hallo medewerkers ,

  Hierbij wil ik mij met twee personen aanmelden voor de vrijwilligersdag 9 november 2013.

  vriendelijke groeten,

  marel1

 14. #14
  Lid sinds
  23-09-2013
  Reacties
  1

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik wil me graag aanmelden voor de Vrijwilligersdag op 9 november met 1 persoon extra.

  Anne

 15. #15
  Lid sinds
  11-05-2013
  Reacties
  5

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Wij komen heel graag naar de vrijwilligersdag op 9 november (2 personen)
  Vriendelijke groet Jose

 16. #16
  verlangen Guest

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Graag neem ik deel aan deze dag om mij te informeren.
  Ik heb er zin in!
  Misschien neem ik iemand mee.
  Met vriendelijke groet,
  mw. a.wienk

  a.wienk@live.nl

 17. #17
  Roosenzo Guest

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik ben er bij op 9 november, en we komen met z'n tweetjes.

 18. #18
  Lid sinds
  29-09-2013
  Reacties
  1

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Graag zouden we met 2 personen een kijkje komen nemen op de wereldwijzer vrijwilligers dag.

  Groeten Chris en Rianne

 19. #19
  Lid sinds
  01-10-2013
  Reacties
  1

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik wil mij bij deze aanmelden voor de informatiedag op 9 november.
  Ik kom samen met een vriendin.

 20. #20
  Lid sinds
  06-01-2013
  Reacties
  317

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Leuk dat jullie erbij zijn!
  We zouden het ook erg op prijs stellen als jullie de Wereldwijzer Vrijwilligersdag willen helpen promoten via je eigen site, social media en andere kanalen. Via deze link vind je meer info hierover.

  Alvast superbedankt!!

  groeten, Susan

 21. #21
  Lid sinds
  02-10-2013
  Reacties
  2

  Red face Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Hallo, wil me graag aanmelden voor deze dag. Heb gelijk ook een vraag. Ik werk voor een Care Project in Johannesburg en wij willen komend jaar jongeren uitnodigen om 3 - 4 weken bij ons te komen wonen en werken. Ik zou dat graag wereldkundig maken en deze dag is natuurlijk een mooie gelegenheid voor ons als project. Is dat mogelijk?

  Groetjes
  Maarten

  Sithand'Izingane Care Project -
  Tsakane East Rand / Johannesburg[/I]
  www.sithandizingane.co.za

 22. #22
  Lid sinds
  04-10-2013
  Reacties
  4

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Hallo


  Ik wil me graag aan melden, met 2 personen waarvan 1 niet zeker.

  Met vriendelijke groet Elly Branje

 23. #23
  Lid sinds
  22-09-2011
  Reacties
  4

   Re: Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  Ik kom naar de info, wel alleen...
  Marc


Soortgelijke onderwerpen

 1. 5 editie Wereldwijzer Vrijwilligersdag op 9 november 2013
  Jeroen in forum Vrijwilligerswerk Nieuwtjes
  Reacties: 7
  Laatste: 08-07-14, 13:39
 2. Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag April 2013
  Wereldwijzer in forum Vrijwilligerswerk Vraag & Antwoord
  Reacties: 295
  Laatste: 13-04-13, 22:31
 3. Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag Maart 2012
  Wereldwijzer in forum Vrijwilligerswerk Vraag & Antwoord
  Reacties: 211
  Laatste: 04-03-13, 11:24
 4. Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2012
  Wereldwijzer in forum Vrijwilligerswerk Vraag & Antwoord
  Reacties: 285
  Laatste: 17-11-12, 21:24
 5. Info en aanmelden Wereldwijzer Vrijwilligersdag Maart 2012
  Wereldwijzer in forum Van de Wereldwijzer Redactie
  Reacties: 5
  Laatste: 24-01-12, 01:02
STEL EEN VRAAG | ALLE ACTIVITEIT - ACTIEVE TOPICS
Over ons
Ons Team
Helpdesk
Persberichten
Samenwerkingen
Aanmelden
Gratis Forumaccount
Reisaccount