STEL EEN VRAAG | ACTIVITEIT | TOPICS

Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Groningen 2014)

 1. #1
  Lid sinds
  31-10-2005
  Locatie
  Planeet Aarde
  Reacties
  551
  Blogposts
  4

   Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Groningen 2014)

  Name: Image1.png
Views: 11887
Size: 44,9 KB  REGIONALE VOORLICHTINGSDAG


  Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland

  Editie Groningen, 19 februari 2014  LET OP: deze dag is al geweest. Hieronder vind je de deelnemende organisaties.


  Informatiemarkt

  Abroad Internships
  STAGE
  Abroad Internships helpt studenten aan stageplekken in het buitenland. We hebben mogelijkheden wereldwijd en voor iedere studierichting.
  website - facebook - twitter

  Activity International
  AU-PAIR | BACKPACKEN/WERELDREIS | TAALREIZEN | VAKANTIEWERK | VRIJWILLIGERSWERK
  Activity International helpt iedereen die plannen heeft voor een bijzondere reis of vakantie. Reizen met iets extra's, waarbij je ervaart hoe het is om op een andere manier dan als gewone toerist te reizen. We hebben een breed aanbod van werkvakanties,vrijwilligerswerk en au-pairwerk in het buitenland. Een tussenjaar, een bijzondere reis of gewoon eens een ander soort vakantie? Bij ons ben je aan het juiste adres.
  website - facebook - twitter - youtube - google+

  AFS Nederland
  STUDIE | VRIJWILLIGERSWERK
  AFS is een non-profit vrijwilligersorganisatie die jarenlange ervaring heeft met uitwisselprogramma's wereldwijd. Programma's waar je naar school (Highschool en European Citizenship Trimester Programma) of naar een college gaat, of het Wereldwerkprogramma, waar je in een project praktisch aan de slag gaat. Je verblijft altijd in een gastgezin en kunt zo een andere cultuur van binnenuit doorgronden. Vrijwel alle AFS’ers krijgen er veel nieuwe contacten door en doen een unieke levenservaring op.
  website - facebook - twitter - youtube

  Beachmasters jongerenreizen
  STAGE | VAKANTIEWERK
  Voor ieder zomerseizoen is Beachmasters op zoek naar enthousiaste, spontane en ondernemende reisleiders voor onze superleuke bestemmingen.
  Als reisleider zorg jij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie beleven! Bovendien doe je zelf een enorm waardevolle ervaring op.
  Ben je enthousiast? Dan voldoe je aan de belangrijkste voorwaarde.

  website - facebook - twitter

  Be More
  STAGE | VRIJWILLIGERSWERK
  Via Be More kun je al vanaf 4 weken als vrijwilliger of stagiair samen met de lokale bevolking aan de slag. We werken nauw samen met kleinschalige projecten in AziŽ en Afrika. Denk aan projecten die zich richten op een specifieke doelgroep zoals wees-, straat- & seksueel misbruikte kinderen, alleenstaande vrouwen, ondernemers of mensen met een beperking. Maar ook communityprojecten die zich breed inzetten voor o.a. onderwijs-, landbouw-, voorlichtingsactiviteiten, hygiŽnebevordering en inkomstengenererende activiteiten.
  website - facebook - twitter - youtube

  DARE2GO
  STAGE | VRIJWILLIGERSWERK
  Do you DARE2GO? Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en wil je naar AziŽ, Afrika of Latijns-Amerika? Via ons kun je voor een vrijwilligersproject, stage of minor opdracht naar het buitenland. Ook organiseren wij groepsreizen in het voorjaar en de zomer. Jongeren tussen 18 – 25 jaar kunnen kiezen voor het SBOS-traject (van het Ministerie van Buitenlandse zaken) waarmee je een deel van je reissom terug kunt verdienen!
  website - facebook - twitter - youtube

  don Quijote
  TAALREIZEN
  don Quijote is al meer dan 25 jaar dť specialist op het gebied van Spaanse taalreizen naar Spanje en Latijns-Amerika. Ideaal als invulling voor een Gapyear, ter voorbereiding op je opleiding of gewoon een paar weken cursus omdat je altijd al Spaans hebt willen leren. Wij helpen je graag! In Latijns-Amerika kun je je cursus ook combineren met vrijwilligerswerk. Met meer dan 35 bestemmingen en 25 verschillende cursussen, zit er voor iedereen een cursus en een stad tussen die perfect aansluit bij zijn of haar wensen om Spaans te leren.
  website - facebook - twitter - google+

  Easy Languages
  STAGE | STUDIE | TAALREIZEN | VRIJWILLIGERSWERK
  Easy Languages organiseert al meer dan 20 jaar wereldwijde taalreizen en taalcursussen tegen de laagste prijs. De mogelijkheden zijn breed: van ťťn week in de zomer in een Engels of Frans gastgezin tot een semester of schooljaar in de Verenigde Staten of Engeland, waarbij je volledig ondergedompeld wordt in de cultuur van het gastland. Wat je ook wenst, wij vinden een taalreis die bij je past.
  website - facebook - twitter - google+

  EF Education First
  STUDIE | TAALREIZEN
  Leer een vreemde taal beter spreken in het land waar het gesproken wordt en breid tegelijkertijd je CV uit. Met EF Education First kun je vanaf 2 weken tot een heel studiejaar naar het buitenland. Je kunt kiezen uit maar liefst 41 droombestemmingen en 7 verschillende talen. Wij zijn marktleider op het gebied van internationaal taalonderwijs en alle scholen zijn volledig in het beheer van EF.
  website - facebook - twitter

  ESL Taalreizen
  STAGE | TAALREIZEN
  ESL Taalreizen biedt een uitgebreid pakket van taalreizen over de hele wereld aan:
  Meer dan 20 talen in 5 continenten. Selectie van de beste taalscholen. Junior Programmas van 7-17 jaar in de zomermaanden. Volwassenen programma's vanaf 16 jaar het hele jaar door. Voor zowel korte als lange verblijven. Flexibele startdata.

  website - facebook - twitter - youtube - google+

  Europass
  STUDIE | WERK
  Europass is een initiatief van de Europese Commissie om mobiliteit bij werken en leren binnen Europa makkelijker te maken.
  website - facebook - twitter

  Go4master
  STUDIE
  Go4master biedt gratis advies en beantwoordt al je vragen over het volgen van een Master studie in Groot BrittanniŽ. Dat doen we vooral omdat we het leuk vinden om studenten te helpen die net zo ambitieus en internationaal georiŽnteerd zijn als wij. Wij weten in welke positie je zit en helpen je daarom graag geheel vrijblijvend met het maken van de juiste keuzes, het verzorgen van je aanmelding, en het regelen van bijvoorbeeld huisvesting en subsidies.
  website - facebook - twitter

  Het Andere Reizen
  BACKPACKEN/WERELDREIS | STAGE | TAALREIZEN | VRIJWILLIGERSWERK
  Daag jezelf uit en ga aan de slag als vrijwilliger, volg een Spaanse taalcursus of maak een bijzondere reis! Wij bieden projecten aan in Latijns-Amerika, Afrika en AziŽ. Wat dacht je van werken in een weeshuis? Ervaring opdoen in een kliniek of ziekenhuis of meehelpen in een dierenopvangcentrum? Tevens hebben wij verschillende groepsreizen en organiseren wij jongerenreizen in de zomervakantie. Een unieke ervaring!
  website - facebook - twitter

  Iexperience-internships
  STAGE
  iExperience is een stagebemiddelingsbureau dat stages aanbiedt in Jakarta. iExperience zet zich in om kwaliteitsstages aan te bieden aan HBO- en WO-studenten. Onder kwaliteitsstages verstaan wij stages die uitdagend zijn en bij een internationaal bedrijf waar de student de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Verder bieden we ondersteuning bij het verkrijgen van een visum, het regelen van accommodatie en ter plaatse kun je terecht bij een contactpersoon in Jakarta die 24/7 bereikbaar is.
  website - facebook - twitter

  Interlanguage Study Abroad
  STAGE | STUDIE | TAALREIZEN | VRIJWILLIGERSWERK
  Nederlands meest ervaren organisatie voor College, University, Taalprogramma’s, High School en Stages. Biedt mogelijkheden in 22 landen wereldwijd. Volg een Study Abroad Semester, Minor of volledige studie in het buitenland, kies voor een taalcursus van 1 week tot een heel studiejaar, beleef jouw American Dream tijdens een High School jaar in de VS of combineer het leren van een taal met een stage of (vrijwilligers)werk. Ongeacht waar je interesse ligt, met ons uitgebreide aanbod hebben we altijd een passend programma voor jou.
  website - facebook - twitter

  KILROY education
  STAGE | STUDIE
  KILROY is gespecialiseerd in backpacken, wereldreizen, vrijwilligerswerk en studie en stage in het buitenland voor jongeren, studenten en backpackers. We bestaan al sinds 1996 en hebben inmiddels meer dan 200.000 mensen geholpen bij het plannen van hun buitenlandse avontuur. Wil voor studie of stage naar het buitenland, kom dan naar de KILROY education-stand.
  website - facebook - twitter - youtube

  KILROY travels
  BACKPACKEN/WERELDREIS | VRIJWILLIGERSWERK
  KILROY is gespecialiseerd in backpacken, wereldreizen, vrijwilligerswerk en studie en stage in het buitenland voor jongeren, studenten en backpackers. We bestaan al sinds 1996 en hebben inmiddels meer dan 200.000 mensen geholpen bij het plannen van hun buitenlandse avontuur. Wil je een bijzondere reis maken of vrijwilligerswerk doen, kom dan naar de stand van KILROY travels.
  website - facebook - twitter - youtube

  Livingstone
  VRIJWILLIGERSWERK
  Met Livingstone ga je op werkvakantie. Je gaat mee helpen bouwen aan een school en tegelijk heb je veel tijd met de lokale bevolking; sporten en/of knutselen met de kinderen ga je zeker doen! Dus heb je zin om naar landen in Afrika of naar Oost-Europa of naar India te gaan? Kom dan naar de stand van Livingstone.
  website - facebook - twitter

  Mijn Bestemming Peru
  TAALREIZEN | VRIJWILLIGERSWERK | REIZEN
  Mijn Bestemming Peru organiseert vrijwilligerswerk, stages, cursussen Spaans, accommodatie in een gastgezin of appartement en tours. Wij bieden gratis vrijwilligerswerk en je betaalt bij ons alleen voor de verblijfskosten en je Spaanse lessen. We creŽren een inspirerende combinatie van reizen, leren en werken in het hart van het Inca-rijk.
  website - facebook - twitter

  Ontmoet Afrika
  STAGE | VRIJWILLIGERSWERK
  Ben je op zoek naar een uitdagend project of onderzoek dat past bij je ervaring, opleiding en interesses? Wil je echt zij aan zij leven en werken met de lokale bevolking? Wil je niet teveel betalen en toch goed voorbereid op reis? Dan ben je bij Ontmoet Afrika aan het juiste adres.
  In Afrika zorgen we ervoor dat ook arme gezinnen profiteren van je verblijf.

  website

  PLUS Taalreizen
  STAGE | TAALREIZEN | VAKANTIEWERK
  Plus Taalreizen is al 20 jaar gespecialiseerd in betaalbare taalreizen naar internationale taalscholen. De taalreizen zijn mogelijk vanaf 1 week tot 1 jaar. Wij organiseren jongerenreizen voor 13-18 jaar, taalreizen voor volwassenen, examencursussen en werk in het buitenland. Voor even woon je in het buitenland, leer je de taal en maak je internationale vrienden. Een onvergetelijke buitenlandervaring!
  website - facebook - twitter

  PURE! Volunteer
  STAGE | VRIJWILLIGERSWERK
  PURE! Volunteer biedt vrijwilligerswerk, stage en afstudeermogelijkheden bij kleinschalige projecten in Cambodja, IndonesiŽ (Bali) en Thailand. De missie van PURE! is het vergroten van toekomstkansen voor kinderen, jongeren en moeders in ontwikkelingslanden. Wij zorgen voor goede, betrouwbare projecten waar jij als vrijwilliger ook echt een bijdrage levert. PURE! zorgt daarnaast voor goede voorlichting, training en begeleiding tijdens je vrijwilligerswerkperiode in het buitenland. PURE! is persoonlijk en altijd direct betrokken.
  website - facebook - twitter - youtube

  Selectcamp Jobs
  VAKANTIEWERK
  "Bedankt voor de mooiste zomer van mijn leven!" Dat mailde Roos ons, die vorig jaar drie maanden als gastvrouw voor ons werkte op een camping in ItaliŽ! Wil jij ook de allerleukste zomerbaan? Kom dan naar onze presentatie! We zoeken leuke, enthousiaste, klantvriendelijke gastvrouwen ťn gastheren voor onze campings in ItaliŽ, Frankrijk, KroatiŽ en Spanje. Je bent aanspreekpunt voor onze gasten, maakt de accommodaties schoon en lost problemen op. Een leuke, leerzame, lifechanging experience.
  website - facebook - twitter - google+

  Stagereizen
  STAGES
  Stagereizen is de stagespecialist voor AustraliŽ en Nieuw-Zeeland. Naast kwalitatieve stages zorgt het team Down Under voor een onvergetelijke tijd voor elke student. Want wij weten dat stagelopen in het buitenland meer is dan werken van 9 tot 5. Ons kantoor is, in tegenstelling tot andere stagebureaus op de markt, daadwerkelijk Down Under gevestigd, waardoor de lijnen met de stage-aanbieders kort zijn.
  website - facebook - twitter - youtube

  Travel Active
  AU-PAIR | BACKPACKEN/WERELDREIS | STUDIE | TAALREIZEN | VAKANTIEWERK | VRIJWILLIGERSWERK
  Olifanten verzorgen in Thailand, naar High School in Amerika, werken in een kindertehuis in Ghana, backpacken in AustraliŽ, Spaans leren in ArgentiniŽ of als Au Pair Engeland ontdekken. Of je nu wilt reizen, werken, leren of een combinatie daarvan: met Travel Active beleef je de echte wereld. Travel Active zorgt ervoor dat jij perfect voorbereid het avontuur tegemoet gaat en staat ook voor je klaar als je in het buitenland bent.
  website - facebook - twitter - youtube

  TravelUnique
  VRIJWILLIGERSWERK
  TravelUnique biedt vrijwilligerswerk en avontuurlijk reizen aan in Zuidelijk Afrika.
  website - facebook - twitter

  TunaFish
  STAGE | BACKPACKEN/WERELDREIS | VRIJWILLIGERSWERK
  TunaFish is specialist op het gebied van goedkope en flexibele vliegtickets en maatwerk reisverzekeringen (bijvoorbeeld voor je studie, stage of reis naar het buitenland). TunaFish helpt je dan ook graag bij het boeken van je ticket en/of het afsluiten van je reisverzekering!
  website - facebook - twitter

  Vrijwillig Wereldwijd
  STAGE | TALENREIZEN | VRIJWILLIGERSWERK
  Vrijwillig Wereldwijd houdt Vrijwilligerswerk en stage in het buitenland betaalbaar! Vrijwillig Wereldwijd begeleidt veel Nederlandse en Belgische vrijwilligers naar het buitenland. We hebben verschillende projecten in Afrika, Zuid-Amerika en AziŽ. Naast vrijwilligerswerk bieden wij ook stageplaatsen en talenscholen.
  website - facebook - twitter - youtube - google+

  Wereldwerk
  VAKANTIEWERK | VRIJWILLIGERSWERK
  Wereldwerk biedt zowel vakantiewerk als vrijwilligerswerk aan. Vakantiewerk wordt aangeboden door bedrijven zelf en daarmee kom je direct in contact. Vrijwilligerswerk wordt door ons aangeboden en daarvoor werken we samen met lokale partners.
  website - facebook - twitter

  YFUnl International Exchange
  STUDIE
  Youth for Understanding Nederland (YFUnl) biedt jongeren tussen de 15 en 21 jaar oud de mogelijkheid om een schooljaar, semester of zomer op uitwisseling te gaan in een van onze 50 partnerlanden. Door in het buitenland naar een lokale High School of College te gaan en te wonen in een gastgezin leer je een andere cultuur kennen, een vreemde taal spreken en ontmoet je nieuwe vrienden. YFUnl, een non-profit vrijwilligersorganisatie, ondersteunt de deelnemers via diverse voorbereidings- en evaluatiebijeenkomsten.
  website - facebook - twitter

  Zomerjobs.nl
  VAKANTIEWERK
  Zomerjobs is een kleinschalige en persoonlijke organisatie die animatiewerk op campings in Frankrijk aanbiedt. Als je bij Zomerjobs gaat werken plaatsen ze je niet alleen op een geweldige camping, maar volg je ook een vierdaagse animatietraining en een opfriscursus Frans. Daarnaast ontvang je tijdens de zomer regelmatig bezoek van de regiocoaches voor ondersteuning en begeleiding. Je verdient een fair salaris en ze helpen je op alle mogelijke manieren om jou de zomer en ervaring van je leven te geven!
  website - facebook - twitter - youtube
  Op woensdag 19 februari kom je in 1 dag alles te weten over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland. Een voorlichtingsdag, waar meer dan 25 organisaties de handen inťťn slaan om al jouw vragen te beantwoorden over studeren, stage lopen, werken en reizen in het buitenland. Je kunt spreken met scholieren en studenten die jou voor zijn gegaan, presentaties volgen en aan workshops deelnemen.


  ----------------------------------------------------------------------------

  AANMELDEN

  Toegang is gratis. Deze voorlichtingsdag bezoeken?

  Meld je hier aan

  ----------------------------------------------------------------------------

  Studeren aan een buitenlandse universiteit
  Kom alles te weten over de mogelijkheden om een bachelorstudie, masterstudie of een semester aan een buitenlandse universiteit te volgen. Hoe kun je vanuit Nederland worden begeleid, bij welke universiteiten wereldwijd kun je terecht, hoe vraag je studiebeurs aan en vele andere antwoorden. Op deze dag krijg je informatie over meer dan 50 universiteiten in meer dan 20 landen voor vele studierichtingen.

  Informeer deze dag ook naar de mogelijkheid voor subsidies voor het volgen van een studie in het buitenland, beschikbare studiebeurzen en subsidies voor afstudeerprojecten en vervolgonderzoeken.

  Een jaar High School volgen
  Tijdens je middelbare school of na je eindexamen kun je een jaar volgen aan een Engelstalige of Spaanstalige High School. Zelfs tijdens de zomervakantie kun je hier terecht. Op deze dag hoor je meer over High School programma's in de USA, Canada, BraziliŽ, India, ItaliŽ, AustraliŽ, Engeland en nog veel meer landen.

  Stage lopen in het buitenland
  Vandaag kun je terecht voor informatie over het doen van een stage in het buitenland voor diverse opleidingen. Er zijn o.a. diverse bemiddelingsbureau's aanwezig met beschikbare stageplekken. Je komt ook alles te weten over o.a. huisvesting en gezondheid.

  Wereldreis en backpacken
  Klaar met je opleiding/studie en eerst maar eens wat meer van de wereld zien? Een aantal weken, maanden of misschien wel een jaar rondtrekken over deze aardbol? AustraliŽ, Thailand, Afrika, Zuid-Amerika of een ander prachtig reisdoel? Een goede voorbereiding is het halve werk. Verken vandaag jouw mogelijkheden en laat je inspireren door reizigers die jou voorgingen!

  Vrijwilligerswerk doen in het buitenland
  Er zijn veel mogelijkheden om voor een paar weken of zelfs maanden vrijwilligerswerk te doen in het buitenland, ook te combineren met een reis, stage of afstudeerproject. Op deze dag zijn er meerdere organisaties aanwezig die je alles kunnen vertellen over de vele verschillende soorten projecten waar je aan kunt deelnemen. Ook kun je praten met oud-vrijwilligers hoe zij dit hebben ervaren.

  Taalreizen
  Welke vreemde taal zou je willen leren in het buitenland? En wil je een algemene taalcursus volgen of met een specifiek onderwerp als toerisme, zakelijk, academisch, grammatica of conversatie? Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van een taalcursus in het buitenland. Op deze dag kom je er alles over te weten. De duur van taalcursussen kan variŽren van een week tot wel meer dan 2 maanden. Voor sommige talen kun je een examencursus volgen voor een officieel diploma als Cambridge, TOEFL, IELTS, DELE of DALF/ DELF. Afhankelijk van je niveau duurt de examencursus 4 tot 12 weken.

  Vakantiewerk in het buitenland
  Combineer je vakantie met geld verdienen. Diverse wergevers zijn vandaag aanwezig met vacatures voor vakantiewerk in het buitenland, waaronder campingwerk in Frankrijk, skileraar in Oostenrijk en zomerbanen in ItaliŽ.

  Vast werk in het buitenland
  Ben je klaar met je opleiding/studie en wil je direct aan de slag met vast werk in het buitenland, laat je dan op deze dag informeren over praktische zaken als huisvesting, bankzaken, belasting, verzekeringen, visum en werkvergunning. Op deze dag zijn er diverse organisaties aanwezig met vacatures over de hele wereld.

  Au-pair worden in het buitenland
  Een fantastisch avontuur beleven als au pair bij een gezin in het buitenland tegen kost, inwoning en zakgeld. Het is mogelijk zowel binnen als buiten Europa (Amerika, AustraliŽ, etc.). Je wilt natuurlijk wel weten bij wat voor gezin je terechtkomt en wat je rechten en plichten zijn. Op deze dag kom je er alles over te weten.


  Deze dag krijg je antwoord op o.a. de volgende vragen:
  • Welke mogelijkheden zijn er om te studeren binnen en buiten Europa?
  • Waar en hoe kan ik een buitenlandse stage regelen en wat kost dat?
  • Waar kan ik vakantiewerk in het buitenland doen en hoe regel ik dat?
  • Hoe zit het met de veiligheid en gezondheid als ik naar een ontwikkelingsland ga?
  • Hoe weet ik als au-pair van tevoren of een gezin betrouwbaar is?
  • Hoe kan ik als backpacker op mijn reis bijverdienen?
  • Welke vaste banen zijn er in het buitenland voor mijn opleiding?
  • Welke verzekering heb ik voor welk land en welke reisvorm nodig?


  In het kort

  Wat: Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland

  Waar: Congrescentrum Hanze Plaza, Protonstraat 16, Groningen (kaart)

  Wanneer: woensdag 19 februari 2014 van 15:00 uur tot 21:00 uur

  Voor wie: alle studenten en scholieren die een uitdaging in het buitenland aan willen gaan

  Entree: gratis toegang; klik hier om je aan te melden  ----------------------------------------------------------------------------

  AANMELDEN

  Toegang is gratis. Deze voorlichtingsdag bezoeken?

  Meld je hier aan

  ----------------------------------------------------------------------------

  Presentaties

  Hieronder vind je het definitieve programma aan presentaties die je deze dag kunt volgen.

  15:15 - 15:45 uur

  Lokaal 1: College - University - Taalcursussen - High School - Stage - Werk – Vrijwilligerswerk door INTERLANGUAGE Study Abroad

  Lokaal 2: Vrijwilligerswerk, stage en reizen in AziŽ en Afrika door Be More

  Lokaal 3: Leren en werken in Europa door Europass

  16:00- 16:30 uur

  Lokaal 1: Studeren in het buitenland door KILROY education

  Lokaal 2: Onvergetelijke taalreizen door PLUS Taalreizen

  Lokaal 3: Bijdrage leveren aan ontwikkelingssamenwerking en het vergroten van mondiaal burgerschap door DARE2GO

  16:45 - 17:15 uur

  Lokaal 1: Stages in het buitenland door KILROY education

  Lokaal 2: Vrijwilligerswerk en Wildlife wereldwijd; backpacken AustraliŽ en Nieuw-Zeeland door Activity International

  Lokaal 3: Ontdek je wereld als uitwisselingsstudent met YFU International Exchange door YFU International Exchange

  17:30 - 18:00 uur

  Lokaal 1: Studeren in het Verenigd Koninkrijk, wat zijn de mogelijkheden door Go4master

  Lokaal 2: De wereld ligt voor je open - meer dan 20 talen in 5 continenten door ESL Taalreizen

  Lokaal 3: Reizen op een andere manier: vrijwilligerswerk, Spaanse les, stages en bijzondere rondreizen door Het Andere Reizen

  18:15 - 18:45 uur

  Lokaal 1: Vrijwilligerswerk en stage in het buitenland door Vrijwillig Wereldwijd

  Lokaal 2: Stageplaatsen in AustraliŽ en Nieuw Zeeland door Stagereizen

  18:15- 19:15 uur

  Lokaal 3: High School Year & taalcursussen vanaf 2 weken tot een studiejaar door EF Education First

  19:00 - 19:30 uur

  Lokaal 1: Ontdek je wereld als uitwisselingsstudent met YFU International Exchange door YFU International Exchange

  Lokaal 2: Hoe overleef ik een gat in de grond als wc - werkvakanties door Livingstone

  Lokaal 3: nog bezet door voorgaande presentatie

  19:45- 20:15 uur

  Lokaal 1: Een jaar High School in het buitenland door Travel Active

  Lokaal 2: Onvergetelijke taalreizen door PLUS Taalreizen

  Lokaal 3: Campingwerk in het buitenland door Zomerjobs.nl

  20:30 - 21:00 uur

  Lokaal 1: College - University - Taalcursussen - High School - Stage - Werk – Vrijwilligerswerk door INTERLANGUAGE Study Abroad

  Lokaal 2: Reizen in AustraliŽ & Nieuw-Zeeland door KILROY travels

  Lokaal 3: Campingwerk onder de zon door Selectcamp Jobs  ----------------------------------------------------------------------------

  AANMELDEN

  Toegang is gratis. Deze voorlichtingsdag bezoeken?

  Meld je hier aan

  ----------------------------------------------------------------------------

  Deze dag is een initiatief van ESN (Erasmus Student Network), PLUS Taalreizen, Stichting Wereldwijzer Reisforums, Travel Active en Zomerjobs.nl. De uitvoerende organisatie van de dag is op non-profit basis in handen van Stichting Wereldwijzer Reisforums.

  Met dank aan: Bachur - Campus Winschoten - FMF - Ganymedes - Next - Skanomodu - SSA - Ubbo Emmius - VIP - ZaZa

  Heb je een vraag over deze dag, plaats dan een bericht in de Helpdesk: wereldwijzer.nl/helpdesk


  Eerdere voorlichtingsdagen

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2013

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag April 2013

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag November 2012

  - Wereldwijzer Vrijwilligersdag Maart 2012

  - Wereldwijzer Afrika Dag 2012

  - Wereldwijzer Zuid-Oost Azie Dag 2011


  .
  Bijgesloten foto's Bijgesloten foto's Klik op plaatje voor grotere versie

Naam: wwz.ssrgroningen2014.flyer.jpg
Bekeken: 574
Grootte: 81,3 KB   Klik op plaatje voor grotere versie

Naam: kaartlocatie.png
Bekeken: 2453
Grootte: 54,1 KB  
  Laatst aangepast door Susan : 21-02-14 om 10:01


Soortgelijke onderwerpen

 1. Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Maastricht 2014)
  Wereldwijzer in forum Wereldwijzer Voorlichtingsdagen
  Reacties: 0
  Laatste: 07-10-14, 14:23
 2. Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Amsterdam 2014)
  Wereldwijzer in forum Wereldwijzer Voorlichtingsdagen
  Reacties: 6
  Laatste: 02-10-14, 11:59
 3. Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Tilburg 2014)
  Wereldwijzer in forum Wereldwijzer Voorlichtingsdagen
  Reacties: 3
  Laatste: 23-09-14, 18:55
 4. Regionale Voorlichtingsdag Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland (Groningen 2015)
  Wereldwijzer in forum Wereldwijzer Voorlichtingsdagen
  Reacties: 0
  Laatste: 05-09-14, 15:06
STEL EEN VRAAG | ALLE ACTIVITEIT - ACTIEVE TOPICS
Over ons
Ons Team
Helpdesk
Persberichten
Samenwerkingen
Aanmelden
Gratis Forumaccount
Reisaccount